Телевизия Hit Mix Channel стартира с новия хит на Андреа

от в 13:19 на 31.12.2015 в Новини

Оцени тази статия:
Телевизия Hit Mix Channel стартира с новия хит на Андреа Folk.bg

Телевизия Hit Mix Channel стартира с новия хит на Андреа

Телевизия Hit Mix Channel стартира с новия хит на Андреа Снимка: Георги Малев - фотограф

Първата премиера в ефира на музикална телевизия Hit Mix Channel ще бъде факт с най-новия сингъл на Андреа. „Полудей“ ще положи началото на една изключително дългоочаквана музикална медиа. Андреа ще представи песен и видеоклип, които категорично са се отправили към върховете на музикалните класации – място, запазено за звездата през последните години. Тя отново залага на композитора Оцко, с когото в тандем създадоха едни от най-големите и ротирани хитове в поп-фолк музиката. Кадър от видеото бе споделено в социалните мрежи, а феновете са категорични, че се задава нещо наистина впечатляващо. 
„Андреа спечели съвсем заслужено определението „новатор“, защото през годините рискува и успя да наложи стил, който се отличава, а много нейни колеги последваха. С нейния най-нов проект слагаме началото на музикална телевизия Hit Mix Channel“, споделят от екипа на медиата.
Андреа е сред имената, които се присъединиха към музикална компания Hit Mix Music, като категорично феновете са в очакване на предстоящите й проекти, предназначени както за българската музикална сцена, така и за световната, където певицата вече трайно се настани през последните години.

 


Теми   hit mix channel | hit mix music | андреа | полудей

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x