Поп-фолк звездите - голи и натурални

от в 00:00 на 06.07.2016 в Новини

Оцени тази статия:
Поп-фолк звездите - голи и натурални Folk.bg

Поп-фолк звездите - голи и натурални

Поп-фолк звездите - голи и натурални

Често сме свикнали да упрекваме фолк дивите, че прекаляват с фотошопа и реалната им визия няма общо с действителността. Легенди се носят за разочарованията на фенове, когато видят своите идоли в истинския им вид и при това краката им не са така изваяни и дълги като от снимките. 

При мъжете не съществува такава опасност. Най-популярните имена наред с работата по песните си, залагат и на упорит фитнес, за да изглеждат перфектно дори в ежедневието си. 

Крум спортува всекидневно и неведнъж е споделял, че за него здравият дух е най-важен, а визията идва като логично продължение. Той отрича приема на химия, за да подсилва мускулите си, а се храни правилно и всеки ден отделя 2 часа за спорт.

Галин се радва на добро тяло през последната година и също упорито се занимава с фитнес. Дори да прибягва към добавки, е в разумни граници.

При Фики е спорно използването на допълнителни вещества, тъй като често доста рязко променя своето тяло. Преди снимки на видеоклип той влиза в режим, но след това отпуска края и често визията му не наподобява тази от клиповете. 


Теми   галин | крум | фики

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x