Крум срещнал любовта на Бъдни вечер

от в 01:10 на 07.03.2016 в Новини

Оцени тази статия:
Крум срещнал любовта на Бъдни вечер Folk.bg

Крум срещнал любовта на Бъдни вечер

Крум срещнал любовта на Бъдни вечер

Крум даде първото си телевизионно интервю за предаването Coolt по bTV, в което разкри как се е стигнало до преминаването му в редиците на Hit Mix Music. През есента той напусна „Пайнер“ и се довери на Оцко, който вече е негов продуцент.


„Не е имало никакви драми, не сме се карали за нищо с г-н Димитров. В момента, в който стана абсолютно ясно, че Оцко стартира работата си по най-новата музикална компания Hit Mix Music, аз реших да напусна „Пайнер“. Бях изненадан, когато излезе това съобщение в пресата, че съм изгонен, защото си бяхме казали, че няма да афишираме раздялата, а просто ще си пусна новия проект и така ще се случат естествено нещата“, споделя Крум.


Един факт разбуди страстите сред феновете, а именно участието на Галена в песента му „Както желаете, мис“.


„Галена записа нейните вокали, след като вече бях прекратил договора си с г-н Димитров, с негово знание, с негово съгласие се случи. За него нямаше никакъв проблем, чисти отношения. Галена е професионалист, а като човек е просто невероятна. Раздаде се, написа нейния текст, постара се много и съм й признателен за това“, разкрива още изпълнителят.


„Продължавам да вярвам, че не всички хора са повърхностни и комерсиални, а има и от другите. Имам нова любов, много е трудно да срещнеш някого, когато си медийна личност, защото винаги се съмняваш във всеки. Но важно е да отвориш сърцето си и да си пожелаеш да изпиташ най-истинското чувство“, допълва още Крум.


Теми   крум

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x