Срещна ли Ивана истинската любов?

от в 22:25 на 18.07.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Срещна ли Ивана истинската любов? Folk.bg

Срещна ли Ивана истинската любов?

Срещна ли Ивана истинската любов?

“Усмихвай се всеки път, когато имаш възможност. Не защото животът е лесен, перфектен или точно такъв, какъвто очакваш, а защото си избрал да бъдеш щастлив”, с тези думи Ивана се обърна към своите последователи в официалната си страница във Facebook.
Нейният пост мигновено привлече вниманието с позитивното си послание и предизвика вълна от коментари и комплименти към авторката.

“Красивата ми приятелчица - написа Стояна от “Ивана бенд”, а феновете допълват - “С твоите песни пораснахме”, “Прекрасна и земна. Душата си давам за теб “, “Абсолютно вярно, всеки ден и всеки един час ни е дар от Бога. Трябва да се радваме и да гребем с пълни шепи от щастието”, “Наистина животът е много хубав, но да го живееш с хубави хора и най-вече с човека, който е до теб...”

Това са само част от споделeните мисли в мрежата, но със сигурност Ивана е изпълнила мисията си, а именно - да предаде своето прекрасно настроение на всички, които я следват. Появиха се и догадки сред някои от почитателите на певицата, че тези статуси точно сега не са случайни. Неотдавна в интервю за “Песен без граници” в Тараклия, Молдова, Ивана сподели, че през пролетта и лятото й се правят палави неща, а дали тя е срещнала любовта, никой не издава, но феновете са нетърпеливи с поздравите:

“Радвам се за теб ,че срещна любовта. Продължавай напред!!!”
Тези дни Ивана и музикантите от нейния бенд са край морето и по всичко изглежда, че тя е в страхотна форма и не й липсва творческо вдъхновение. Дали тези емоции ще донесат и нова песен, може само да гадаем, но със сигурност всички очакват нещо горещо, нещо ново и интересно от Ивана.


Теми   ивана

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!
Не сте попълнили всички полета!x