Ще бъде ли засенчен Фики от новото откритие Джулиано

от в 02:04 на 06.02.2016 в Промо

Оцени тази статия:
Ще бъде ли засенчен Фики от новото откритие Джулиано Folk.bg

Ще бъде ли засенчен Фики от новото откритие Джулиано

Ще бъде ли засенчен Фики от новото откритие Джулиано

Истински шок преживяха феновете на поп-фолка с новата премиера на музикална компания Hit Mix Music. Джулиано направи своя дебют с песента "Бонбон" и определено успя да обърка публиката. Младият певец има почти сходни гласови данни като Фики, а за много от меломаните звученето им е напълно еднакво. Лавинообразно коментари заляха интернет пространството. 

От музикалната компания уточниха, че Джулиано е истинското име на младата надежда. Момчето е родено в България, но е отраснало извън нея. За последно той е препитавал във Великобритания, като засега обаче се е завърнал в родината. Самият Джулиано е потърсил контакт с хит мейкъра Оцко и след множество опити в крайна сметка е успял да убеди композитора да го вземе в неговата музикална компания. Дали Джулиано ще засенчи Фики, засега е рано да се прогнозира, но фактът е един - приликата е умопомрачителна. 

Поп-фолк феновете могат да се наслаждават на "Бонбон" по новата музикална телевизия Hit Mix Channel и в Youtube канала на новите продуценти. 


Теми   джулиано | фики

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x