Ивана: Изобщо не исках да бъда певица

от в 10:28 на 11.04.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Ивана: Изобщо не исках да бъда певица Folk.bg

Ивана: Изобщо не исках да бъда певица

Ивана: Изобщо не исках да бъда певица

В навечерието на най-светлите празници в годината, Ивана откровено говори за метаморфозите в живота, за избора, който най-много я е променил и за житейските уроци, които е научила през годините.

“Най-големият урок е, че нищо не знам и имам още толкова да уча. Разбрах, че животът е толкова интересен и толкова хубав, че не ми се изпуска нито миг от него”, разкрива Ивана в свое телевизионно интервю.
Певицата на народа признава, че много трудно е правила избори - не знае дали всичко, което е правила до този момент, е било избор или просто Съдбата така е подредила нещата.

“Сега се замислям, че дори и голямата сцена не беше мой избор. Толкова много бягах от това да бъда певица. Аз трябваше по това, което искаше семейството ми и това, че съм отличничка, сега да бъда или адвокат, или лекар - всичко, що е сериозна професия, но не и певица. И колкото и да съм бягала от този път през цялото време, ето на 29 години, аз не го исках, а ми се случи”, споделя тя.

Признава, че в последните години се опитва да работи върху себе си и да се учи малко по малко да бъде по-различна, защото осъзнава, че колкото и силна да е като жена, и да успява да се справя с всичко, просто е жена.

“Искам да се науча да бъда малко по-мека, малко по-женствена, по-оплакваща се дори на моменти”, открито заявява Ивана, като не крие, че тази промяна в мисленето й е дошла с годините и опита.
Това, което до ден днешен не може да промени в себе си е, че се предоверява и тръгва с много отворени чувства към каквото и да е. А готова ли е Ивана за нова любов:

“Винаги, абсолютно винаги – кой не е готов за нова любов, кой не иска да изпита онова усещане, което те кара примерно да отслабнеш с 10 кг и да изглеждаш на 20 години - признава с усмивка тя и допълва – Жената е създадена единствено и само за любов, да дава и да получава любов”.


Теми   ивана | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!
Не сте попълнили всички полета!x