Фики и Гюлджан с парти за рождения ден на сина си като сватба

от в 13:08 на 20.02.2019 в Новини

Оцени тази статия:
Фики и Гюлджан с парти за рождения ден на сина си като сватба Folk.bg

Фики и Гюлджан с парти за рождения ден на сина си като сватба

Фики и Гюлджан с парти за рождения ден на сина си като сватба

Фики неведнъж е споделял, че появата на неговия син е едно от най-вълнуващите събития в живота му до момента, а бащинството е най-хубавото чувство. Вече една година певецът и съпругата му се радват на своя наследник и щастливите моменти, с които той ги дарява всекидневно, а неговият рожден ден на 16 февруари бе повод за голям празник в музикалната фамилия. Партито се състоя в популярен столичен хотел, а много близки, приятели и колеги дойдоха, за да уважат лично щастливите родители и малкия Тони. Сред звездните гости бяха част от звездите на телевизия “Планета“ - Галена, Джена и Атанас Стоеви, Стоян Стоев, Деси Слава и любимият й мъж Благой Найденов, Сиана и Даниел Ганев.

Самият Фики сподели, че синът му е неговия живот и му пожелава винаги да бъде усмихнато, безгрижно и щастливо дете.

“Желаем ти късмета, успеха, любовта и парите никога да не ти липсват, но най-вече ти пожелаваме крепко здраве, щастие и палаво детство“, добави още изпълнителят.


Теми   тони стораро | фики

Още по темата

Коментари


#1

красивата

Отслабвам вече около 2 месеца- минус 28 кг,също нямах мотивация за отслабване след раждането,но един ден като се погледнах в огледалото се ужасих- видях разплута в мазнини ЛЕЛКА,а съм само на 22,при това мъжа ми тежи 65 кг,можете да си представите как изглеждахме заедно !Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz

Оценка
-0 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ
Не сте попълнили всички полета!x