Ето защо Галена отлетя за САЩ

от в 19:17 на 22.11.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Ето защо Галена отлетя за САЩ Folk.bg

Ето защо Галена отлетя за САЩ

Ето защо Галена отлетя за САЩ

В четвъртия четвъртък на месец ноември американците отбелязват един от най-големите си празници – Деня на благодарността. На този ден по традиция се събира цялото семейство, а пуйката е специалитета, който присъства на трапезата във всеки дом. Този обичай е поставен от Бенджамин Франклин, който искал да направи животното национален символ на Америка. Той избрал птицата, защото тича бързо, хитра е, с остро зрение, а има и величествена осанка. Така постепенно пуйката се превръща в задължителната храна за празника.
От няколко дни Галена е в САЩ и за втора поредна година ще почете този специален ден. По същото време, но през 2017-та, изпълнителката на “Пайнер“ бе музикален гост на борда на круизния кораб “Carnival Victory”, с който пътува от Маями до Бахамите и обратно.

Тази година пък повод за пътуването й до Страната на неограничените възможности са наградите Big Apple Music Awards, церемонията по връчване на които е на 23 ноември в легендарния “Dolby Theatre” в Холивуд. Припомняме Ви, че българската певица е номинирана за “Best Balkan Artist” за своите постижения в музикалната индустрия през 2018 година.


Теми   галена | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x