Соня Немска се разголи за премиерата на "Тя е топ"

от в 19:45 на 07.06.2018 в Промо

Оцени тази статия:
Соня Немска се разголи за премиерата на "Тя е топ" Folk.bg

Соня Немска се разголи за премиерата на "Тя е топ"

Соня Немска се разголи за премиерата на

Само дни преди официалния старт на Лято 2018, Соня Немска ни пренася край морския бряг с новото си видео. Музикалният проект е озаглавен “Тя е Топ“ и има всички предпоставки да се превърне в едно от актуалните заглавия този сезон. Самата Соня Немска споделя пред www.planeta.tv, че залага много на това парче и ще се радва музикалните поздрави това лято към всички красиви дами да бъдат именно с него. Новото заглавие в репертоара на звездата е по музика на Йорданчо Василковски – Оцко, а текстът е написан от Мариета Ангелова. Сингълът е поднесен с оригинален видеоклип, заснет край морския бряг в Халкидики.

“Искам да отправя искрени благодарности към моята приятелка Полина Ташкова и нейния съпруг за възможността да снимам в тяхната морска вила и на яхтата им, а на Поли и за участието във видеото.

"Мисля, че се получиха страхотни кадри, благодарение и на режисьора Николай Скерлев, който вложи цялата си енергия, за да предложим един наистина красив и естетически издържан клип“, разкрива Соня Немска.

“Тя е Топ“ определено можем да кажем и за певицата, която демонстрира страхотна форма. Соня Немска залага на няколко визии по бански, а стайлингът й е допълнен с ефектни аксесоари. Гримът е на Моника Христова, а прическите – на Неви Митева.


Теми   пайнер | планета | соня немска | тя е топ

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!
Не сте попълнили всички полета!x