Сиана отпразнува първи рожден ден на своята дъщеричка

от в 23:03 на 01.05.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Сиана отпразнува първи рожден ден на своята дъщеричка Folk.bg

Сиана отпразнува първи рожден ден на своята дъщеричка

Сиана отпразнува първи рожден ден на своята дъщеричка

Сиана и Даниел Ганев организираха пищно Мики Маус парти за своята малка принцеса Далия. На 26 април наследницата на музикалното семейство навърши две годинки, а това бе повод да съберат близки и приятели на едно вълшебно тържество. Рожденият ден мина под мотото на американския рисуван герой, Мики Маус, превърнал се в символ на “Уолт Дисни”, защото именно той е любимец на Далия. Красивата рожденичка беше облечена в оригинална рокличка с “Маша и Мечока”, подарък от поетесата Петя Радева. Сиана сподели пред www.planeta.tv, че Далия е едно прекрасно дете, което много ги радва с Даниел Ганев:

“Много е музикална, непрекъснато пее детски песнички и вече брои на английски език. Палава е, а любимата й думичка е “не”, така че моята задача като родител става доста сложна.”

Независимо, че изцяло се е посветила на своята дъщеря, певицата намира време за интензивни тренировки. Тя разкри, че спортува пет дни в седмицата он-лайн, защото с композитора Даниел Ганев сами се грижат за дъщеря си, а също така е на специален хранителен режим. В момента Сиана е в топ-форма и е изключително щастлива от постигнатите резултати.


Теми   даниел ганев | пайнер | планета | сиана

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x