Преслава и Джена поставиха нови рекорди

от в 10:13 на 11.08.2017 в Промо

Оцени тази статия:
Преслава и Джена поставиха нови рекорди Folk.bg

Преслава и Джена поставиха нови рекорди

Преслава и Джена поставиха нови рекорди

Феновете на поп фолка отдавна се надяваха на нов хитов музикален тандем и ето че две от най-обичаните звезди на музикална компания “Пайнер”, Джена и Преслава, се обединиха и осъществиха тази идея. Днес те официално представиха видеоклипа към първия си дует със заглавие “Тук жена му пази”. Тяхното желание да бъдат оригинални и извън стандартите ги провокира да се обърнат към композитора Радомир Кишев, който се постара да създаде музика, която да отговоря на нивото на двете певици. Текстът е написан от поетесата Анастасия Мавродиева и нейният колега Росен Димитров, а видеоклипът е дело на Георги Марков.

Джена и Преслава са изключително красиви и стилни, а за това се погрижи екип от доказани професионалисти – Стоян Апостолов – стил, Борислав Соколов-Бони и Джулия Ангелова – грим, Николай Стоянов – коса. По време на снимките на “Тук жена му пази” бе заснета и ефектна фотосесия от Георги Малев.
Джена и Преслава искрено вярват, че музикалният проект ще се хареса на меломаните и ще се превърне в едно от любимите заглавия на 2017 година.


Теми   джена | преслава | тук жена му пази

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!
Не сте попълнили всички полета!x