Кали на романтично пътешествие до остров Лимос

от в 13:32 на 17.10.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Кали на романтично пътешествие до остров Лимос Folk.bg

Кали на романтично пътешествие до остров Лимос

Кали на романтично пътешествие до остров Лимос

Кали е една от звездите, които не се страхуват да се впускат в нови начинания и да обогатяват все повече вътрешния си свят. Най-новото й увлечение са водните спортове, които я плениха преди известно време. За да им се наслади пълноценно певицата посети остров Лимнос в Гърция, заедно с любимия си Влади. От снимките, които тя споделя в социалната мрежа, феновете също могат да се потопят във вълшебния свят на морските дълбини. За Кали това е магия, която я грабва от пръв поглед и тя посвещава голяма част от почивката си на сърф и гмуркане. Певицата е щастлива, че по този начин открива тишината и спокойствието, които са така необходими в забързания ни живот.

“Няма нищо по-вдъхновяващо от това да имаш мечта и да я следваш, да превръщаш страховете си в приключения и да се срещаш с хора и места, които точно пасват на твоето светоусещане“, сподели Кали във Facebook.
С това послание тя благодари за всички хубави честитки, които е получила по повод рождения си ден в началото на месеца и пожела на почитателите да сбъдват мечтите си така, както тя го прави.


Теми   кали | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!
Не сте попълнили всички полета!x