Глория в съвършена форма в новия си видеоклип

от в 11:40 на 07.07.2017 в Промо

Оцени тази статия:
Глория в съвършена форма в новия си видеоклип Folk.bg

Глория в съвършена форма в новия си видеоклип

Глория в съвършена форма в новия си видеоклип

“Лудо влюбена съм в тази песен. Умишлено исках да дръпна леко към ретро вълната и underground звученето, защото все пак живеем на Балканите и няма човек, който да не обича тази музика”, казва Глория за новата си песен "На по-добрите стрелци". 

Изпълнителката не пести и хубави думи за композитора Калин Димитров, който е написал едни от най-хитовите й песни през последните години.

“За мен той е гениален, защото с невероятна лекота успява да превключи от един стил в друг. В “На по-добрите стрелци” успя да реализира моята концепция за музиката и аранжимента, които паснаха идеално на текста, написан от мен и невероятната поетеса Мариета Ангелова. Искрено се надявам, хората да харесат новата ми песен, тя да грабне техните сърца и да звучи в дискотеките това лято, защото е време за купон. Винаги съм искала да си говорим с езика на музиката, а в този момент чувствам, че хората имат нужда от нещо различно. Публиката обича да бъде изненадвана, обича неочакваното, а аз явно предусещам кога да съм различна. Тази песен е като “Гръм в Рая”, защото за мен е огнена и много специална”, допълва певицата.


Теми   глория | на по-добрите стрелци | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x