Галена: Децата ми имат нужда от повече време с мен

от в 09:23 на 30.08.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Галена: Децата ми имат нужда от повече време с мен Folk.bg

Галена: Децата ми имат нужда от повече време с мен

Галена: Децата ми имат нужда от повече време с мен

“Обичам да пея, обичам това, което правя! Бих се отказала, ако не се чувствам на мястото си и не съм удовлетворена, или съм в депресия, недай си Боже. Моето призвание е да пея. Винаги съм искала да правя това и не смятам да се отказвам. Моето семейство ме подкрепя и нямам никакви основания да го правя на този етап. Може би ще намаля участията от септември, но не защото съм изморена, просто и моите момчета имат нужда от майка. Ще се опитам да балансирам нещата и всички да са доволни”, споделя певицата. 

Ударно бе завръщането на музикалната сцена на Галена след раждането на втория й син Александър. След кратка пауза певицата отново се посвети на музиката, като смело се впусна в клубния живот и атакува лятото с #The Bo$$, песен която определено се нареди сред хитовете на сезона. В интервю за в. “Шоу” тя разкрива, че този проект не е подготвян дълго от нея и екипа й, по-скоро е изисквал повече време за организаторите от страна на Филип Плейн, които са подготвили всичко и по чиято покана този проект е осъществен.
Засега Галена предпочита да не разкрива какво предстои след #The Bo$$, защото не обича да говори предварително за проектите си.

“Обичам да изненадвам както себе си, така и феновете. Не искам хората да имат очаквания, които след това да не оправдая. Нека да се наслаждават на сегашните ми проекти, но със сигурност няма да ги оставя жадни занапред”, казва тя.
Споделя още, че се стреми да прави различни проекти — и като клипове, и като звучене на музиката.


Теми   галена | галин | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x