Емилия се сгоди, певицата грее от щастие

от в 14:30 на 26.02.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Емилия се сгоди, певицата грее от щастие Folk.bg

Емилия се сгоди, певицата грее от щастие

Емилия се сгоди, певицата грее от щастие

Емилия говори официално за своя годеж в медийното пространство и показа красивия диамант, който грее на ръката й. Усмивката не слиза от лицето й и не оставя никакво съмнение, че тя е една много влюбена жена. Годежният пръстен е факт, а изпълнителката потвърждава и новината за предстояща сватба:

“Живи и здрави, да. Чувстваме се като всички нормални хора, които се обичат много. Правим това, което трябва, пък да става каквото ще. Тук има любов и то огромна, и от двете страни, така че смело мога да заявя, че в момента съм много щастлива жена”, споделя певицата пред журналистката Деси Жаблянова.

Емилия мечтае за своята приказка в бяло, защото когато са се събрали със своя любим е осъзнала, че чувствата, които я владеят в момента, не е изпитвала никога досега.

“Сега ми е мечта, защото преди е било различно. На всяка възраст, любовта е много различна. Сега съм много осъзната, знаем какво искаме и не искаме да губим и секунда време. И честно казано, мечтая си за този момент.”

Междуврeменно звездата на телевизия “Планета” признава, че е вдъхновена да продължава да създава стойностни и въздействащи песни. Емилия няма точна формула за успех, за нея раждането на един хит е съвкупност от фактори:

“Някак си трябва да ти дойде муза, да ти се получат нещата, въпрос на късмет, на постоянство, на работа. Няма да спирам, моят живот е музиката!”


Теми   eмилия | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x