Емилия: Бях като заложник

от в 11:06 на 19.12.2016 в Новини

Оцени тази статия:
Емилия: Бях като заложник Folk.bg

Емилия: Бях като заложник

Емилия: Бях като заложник

Емилия избра да се завърне на музикалната сцена на 22 ноември в зала “Арена Армеец” с концерт-спектакъла “15 години телевизия “Планета”, а публиката я възнагради с бурни аплодисменти от началото до края на горещото и емоционално изпълнениe на California с Цеци - Лудата глава и другия й хит от 2016 година - “Специално за всяка”.

“Различното е, че все едно за първи път излизам на сцена. Адреналинът ми се вдигна, много хубаво изживяване беше, колкото и нескромно да звучи, California си е хит и хората просто избухнаха на това парче, а ние с Цеци се вцепенихме. За момент започнах да треперя от щастие. Не знам, беше ми много готино...”

“Все едно на въже бях държана в къщи. Много са си шест месеца... Имах нужда да се оттегля за малко, защото участията започнаха да стават малко по навик и наистина беше полезно за мен да се откъсна от това ежедневие. Тази пауза ми повлия доста добре и сега имам нови идеи, нахъсана съм много...”, бяха думите на певицата пред журналиста Емил Дилчев, веднага след нейната изява на сцената в “Арена Армеец”.


Теми   емилия

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x