Елица с премиера на "Химия"

от в 17:44 на 20.06.2019 в Промо

Оцени тази статия:
Елица с премиера на "Химия" Folk.bg

Елица с премиера на "Химия"

Елица с премиера на

Премиера в ефира на ФЕН ТВ направи новата песен на Елица „Химия“. Приятното звучене и ритмичност, комбинирани със запомнящ се текст, превръщат парчето в потенциален хит. Текстът е дело на самата певица съвместно с Бори Слав, с когото тя е работила и преди, а аранжиментът – на талантливия Егли Марини от Албания.

За новата си песен Елица споделя: „Това е един различен проект, в който изцяло изразявам себе си. Тя е написана, композирана и изпята с много любов. Специало искам да благодаря на Сър Ангел Ефтимов - той е капацитет за много музиканти, записът се състоя в неговото магическо студио. Благодаря на моите продуценти от DIAPASON RECORDS, че са винаги зад гърба ми.“

Сюжетът на песента е за взаимоотношенията между двама души - ако няма химия помежду им, то няма как да има чувства, няма как да има и любов. „Вярвам в силата на думите, малко след като записах песента, в живота ми се появи човек - точно такъв, какъвто си го представях. Тази песен е посветена на НЕГО“, признава Елица.

Клипът към „Химия“ е заснет в приказния замък „Валентина Касъл“ - Огняново. „На това вълшебно място успях да се почувствам като истинска богиня. Снимките минаха повече от добре, тъй като според режисьоа Христо Кавалов съм изиграла самата себе си! Благодаря на целия екип, без който няма как да се случват сполучливи проекти, като този. Защото те ме познават и нещо повече, те харесват това, което правя“, разказва лъчезарната певица.

„През всичките дни преди снимките беше мрачно и валеше проливен дъжд, който като по поръчка спря зя тях и изгря слънце - сякаш някой беше уредил всичко отгоре и цял ден снимахме под ясно небе“, допълва талантливата изпълнителка.


Теми   диапазон рекърдс | елица | фен тв | химия

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x