Джена – живот като от филм

от в 22:04 на 09.04.2016 в Истории

Оцени тази статия:
Джена – живот като от филм Folk.bg

Джена – живот като от филм

Джена – живот като от филм

Джена е сред имената, които успяха да се наложат на лидерските позиции в поп-фолк жанр. Много хитове, безброй концертни изяви и куп жълти статии съпътстват възхода на кариерата й. Към днешна дата тя е щастливо сгодена, доказан изпълнител, но до този красив финал преминава през куп изпитания.


Стартира своята кариера още от училищната скамейка, когато определено изпъква сред своите съученици. Пее в най-известните заведения в София и бързо успява да впечатли посетителите. Логично, започва да търси музикална компания, в която да развие своя потенциал. След няколко опита с различни продуценти, в крайна сметка стига до Димитровград, където е препоръчана от Милко Калайджиев. Специфичният й тембър я откроява и са й нужни само няколко години, за да се нареди сред популярните имена. Песните „Химия“, „Жена без име“, „Шепа пепел“, „Животът няма втора серия“ карат публиката да насочи внимание към нея. Дуетът й с Илиян „Слепи бяхме“ бързо се изкачва до върховете на класациите.

Дебютният й албум „Грешни мисли“ категорично я затвърждава като едно от най-убедителните имена и съвсем логично е част от турнето на „Планета“ през 2009 година. Оттук препятствия за нея вече няма. 2011 е годината, в която тя прави тоталните хитове с Андреас „Да те прежаля“ и самостоятелният „Да те бях ранила“. През 2012 година започва работа с композитора Оцко и следват хит след хит, награда след награда. „Да видя какво е“, „Моли се да не почна“, „Спри да ми досаждаш“ са само малка част от заглавията, които я изстрелват директно на първите места в класациите. 

В началото на 2016 година Джена обявява, че след всички усилия и много труд е време да обърне внимание и на личния си живот. Нейното щастливо име е Атанас Стоев – музикантът, с който тя се сгодява и вече планират своята сватба. Въпреки че името й бе замесено в афери с различни мъже, никоя от тях не бе официално потвърдена.

Обърнала гръб на интригите, Джена е категорична, че личният живот е свят за нея и не би си позволила непознати да нахлуят в него. През лятото на 2016 се очаква да се състои и сватбената церемония. Приказката продължава...


Теми   джена

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x