Бейби-бум в редиците на българския шоубизнес

от в 19:10 на 02.01.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Бейби-бум в редиците на българския шоубизнес Folk.bg

Бейби-бум в редиците на българския шоубизнес

Бейби-бум в редиците на българския шоубизнес

Наред с многобройните хубави песни и стойностни видеоклипове, които се появиха в ефира на телевизиите с марката “Планета” през 2016 г., феновете на българската музика бяха изненадани и станаха съпричастни и с много лични събития в живота на своите любими изпълнители. Джена и Атанас Стоев – младши споделиха с тях своето сватбено тържество и вълненията, които доминираха живота им, а само няколко месеца по-късно, двамата обявиха и друго мило събитие за тях – че вече очакват и първородна рожба.

Джена сподели, че във фамилия Стоеви има една традиция за името Атанас и ако бебето е момче, то ще е достойния наследник на това име и фамилия. Оказа се, че Джена не е единствената звезда на “Пайнер”, която разбра, че ще става майка през 2016-та... Първа беше Диляна Динева от фолклорния дует Сестри Диневи, която стана майка за първи път през лятото. Новороденото момиченце носи името Дария и проплака в клиника в Пловдив на 8 август. 

На 11 август и Димитрия Николова от Виевската фолк група отново усети радостта на майчинството. Младата изпълнителка вече е майка и на близнаците Славчо и Таня, които са на 2 години, а през 2016 г. роди и третата си рожба – Атанас.

С втора рожба се сдоби и семейството на Емилия и бизнесмена Коко Динев. Малката Мира се роди на 3 октомври, а Емилия много бързо успя да се възстанови след раждането и на концерта “15 години телевизия “Планета” зарадва почитателите на поп-фолка с появата си на сцената, а по-късно и с поредица от клубни концерти.


Една от най-обсъжданите бременности сред феновете е тази на Галена. “Музикалният идол на 2015” обяви, че ще става майка за втори път със снимка в Инстаграм.

 

 

 


Теми   галена | джена | емилия | пайнер

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x