Ивета Костова с два предстоящи проекта

от в 23:52 на 11.09.2020 в Новини

Оцени тази статия:
Ивета Костова с два предстоящи проекта Folk.bg

Ивета Костова с два предстоящи проекта

Ивета Костова с два предстоящи проекта Снимка: Планета ТВ

Ивета Костова е специален музикален гост в “Звездно”, където тайни няма. И както повелява традицията, певицата разкрива нещо, което със сигурност ще се хареса на нейните фенове. Лятото я е заредило с творческа енергия и в момента подготвя не една, а цели две нови песни:

“И двете парчета са с клубно звучене, много интересни лично за мен. Скоро ми предстои да вляза и да ги запиша в студио. Надявам се да Ви допаднат и възможно най-скоро да достигнат до Вас”, споделя младата изпълнителка в предаването.

До момента Ивета Костова има три проекта като артист-изпълнител в музикална компания “Пайнер” – “Още те обичам”, “Грешна роля” и “Море пиле”.

“Триото се роди по време на пандемията. Заедно с Кирил Атанасов и Радко Петков, решихме да направим нещо стойностно и емоционално, което ще представи и трима ни в различна светлина. Мисля, че се получи доста успешно, нямаме лош коментар, поне аз не съм видяла да има такъв. И тримата се постарахме много, приехме задачата си много сериозно и мисля, че се получи нещо, което е много стойностно и много различно.”

Младата изпълнителка казва още, че е изключително щастлива, че с “Море пиле” са успели да изненадат публиката приятно, защото всички са очаквали поп-фолк песен.


Теми   ивета костова | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x