Звезди се събраха за бала на сина на Росица Пейчева

от в 09:48 на 16.05.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Звезди се събраха за бала на сина на Росица Пейчева Folk.bg

Звезди се събраха за бала на сина на Росица Пейчева

Звезди се събраха за бала на сина на Росица Пейчева

Росица Пейчева все още е под влиянието на силните емоции от абитуриенското парти, което организира с много любов за своя син на 11 май. Певицата разказа пред www.planeta.tv, че е използвала повода, не само да направи тържество по случай завършването на Димитър, но също така е искала да събере на едно място най-близките си хора. От нейните колеги от музикална компания “Пайнер” да поздравят абитуриента бяха дошли Илиян, Нелина, Славка Калчева, Николай Славеев, Иван и Ивана Дякови, Здравко Мандаджиев и Татяна. Музикална изненада за Димитър бе подготвила и талантливата млада певицата Кристина Арабаджиева, с която са израснали заедно от деца и са много близки. Изпълнението на трио “Родопски извор” успя да разчувства дълбоко всички присъстващи. Гримьорът Борислав Соколов - Бони, добър приятел на певицата, отново бе до нея и в този толкова важен момент.

“Ивана, една от най-близките ми колежки, кръстница на децата ми, която смело мога да нарека и приятелка, също беше на купона заедно със Стояна. Откакто се познаваме с нея няма събитие в моето семейство, на което тя да не присъства, чувствам я много близка. Отново ме уважиха семейство Мария и Митко Димитрови, моите продуценти, за което много им благодаря. Казвам отново, защото те бяха и на бала на дъщеря ми Мироана преди четири години. Обичам го това семейство”, разкрива Росица Пейчева.

Празничната вечер е открита с танц, запазен за елегантния абитуриент и неговата красива майка. Двамата танцуват под море от аплодисменти, а певицата трудно намира думи, с които да опише този толкова специален момент.


Теми   пайнер | планета | росица пейчева

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x