Зоя Мутишева: Изминах дълъг път, за да стигна до първата си песен

от в 03:34 на 24.03.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
Зоя Мутишева: Изминах дълъг път, за да стигна до първата си песен Folk.bg

Зоя Мутишева: Изминах дълъг път, за да стигна до първата си песен

Зоя Мутишева: Изминах дълъг път, за да стигна до първата си песен

Крис: Какво е мнението ти за Даяна? Би ли направила дует с нея? Смяташ ли да направиш балада. Успех!


Зоя Мутишева: Разбира се, моя силна страна е изпълнението на балади. Именно с такава песен бях оценена от журито в „Гласът на България“. Кога това обаче ще се случи, засега не се наемам да прогнозирам. Не познавам Даяна отблизо, времето ще покаже.


Хит Микс Мюзик Фен: Поздравления за ударното начало. Би ли направила съвместна песен с Джамайката?


Зоя Мутишева: Благодаря ти. За мен все още началото е много вълнуващо и се радвам, че имам и твоята подкрепа. Уважавам изключително Джамайката и ако пътищата ни се пресекат, ако имаме подходящата песен, с удоволствие бих си партнирала с него.


Любослав: Ще спреш ли да се правиш на Софи Маринова, защото нямате нищо общо една с друга? Наистина ли мислиш, че ще успееш да се наредиш до най-големите в поп-фолка? С какво си по-различна от другите изпълнители?
Зоя Мутишева: Ако нямам нищо общо, защо си мислиш, че се опитвам да бъда като Софи. Втора като нея няма. Кариерата ми стартира от едно щастливо стечение на обстоятелствата. Дали съм по-различна – вероятно, всеки е индивидуален. Но аз просто пея, забавлявам се, изливам душата си – дали ще се наредя до големите имена, дали ще впечатля някого, това кой може да каже. Никой засега.


Тихомир Пеев: Харесваш ли Галена ?


Зоя Мутишева: Има ли човек, който да не харесва Галена? С проектите, които прави, тя успява да грабне хората, за мен е невероятен артист.

Стефан: С кого спа, за да станеш певица и през колко легла общо си минала по пътя ти към славата?

Зоя Мутишева: Заспивам и се будя всеки ден до човека, когото обичам от дълги години. За да стигна дотук, преминах през кастингите на „Гласът на България“, изпълних страхотни парчета с „Ку-ку бенд“ на сцената, Миро ми помагаше в музикално отношение. Така че доста път извървях. Именно Миро ме препоръча на Оцко, който ме прослуша и ме покани да стана част от Hit Mix Music. Благодарна съм на всеки музикант, с който вървяхме заедно ръка за ръка и тепърва имаме още много крачки да направим.

Миро: Поздравления за успеха на „Твоите сини очи“, поне за мен, една от най-добрите песни за 2016-та година. Въпросите ми са: 1. Какви са следващите проекти, които предвиждаш и обмисляш ли дуети, ако да, с кого? 2. Кои са любимите ти изпълнители? 3. Имаш ли, близки хора или приятели сред другите изпълнители? 4. Какво мислиш за Оцко и новосъздадената му, успешна според мен, музикална компания и опитвала ли си преди това да станеш част от някоя друга такава?

Зоя Мутишева: Благодаря ти, Миро, радвам се, че съм успяла да те докосна с тази песен. Със сигурност ще имам дуети, коментирали сме темата и с Оцко. Тепърва правим песните, които ще поднеса на публиката и в хода на работа ще обмислим с кого би било подходящо да ги изпея. Получих много поздравления от мои колеги, но все още не съм успяла да стана близка приятелка. На последното ми участие с мен бяха Крум, Кристиана и Ангел, които наистина ми показаха своята подкрепа и съм им благодарна. За музикалните среди беше необходимо да се появи нова компания, а Оцко е музикант, създал е едни от най-големите хитове в поп-фолка и има изключителен нюх в това отношение. Чувствам се добре в Hit Mix Music. Най-важното е, че имам възможност да работя и да изпея песни, които наистина докосват и мен самата.

 

Дениз: Може ли да направим дуетна песен? Успех в кариерата, дано успееш да си най-добрата певица в България.

Зоя Мутишева: Благодаря, Дениз. Може би някъде ще се засечем.

 

Емилия Петкова: Мислиш да работиш с Мартин Биолчев? Нова песен ще има ли от Оцко отново? Поздравления за новата дебютна песен!

Зоя Мутишева: Ще имам песни от различни автори. Ще продължавам да работя с Оцко като композитор, а самият той също ми препоръча свои колеги, които биха написали хубави песни за мен.

 

 

 


Коментари


Все още няма коментари за тази статия!
Не сте попълнили всички полета!A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Invalid argument supplied for foreach()

Filename: partners/block.phtml

Line Number: 4

x