Зоя Мутишева: Изминах дълъг път, за да стигна до първата си песен

от в 03:34 на 24.03.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
Зоя Мутишева: Изминах дълъг път, за да стигна до първата си песен Folk.bg

Зоя Мутишева: Изминах дълъг път, за да стигна до първата си песен

Зоя Мутишева: Изминах дълъг път, за да стигна до първата си песен

Крис: Какво е мнението ти за Даяна? Би ли направила дует с нея? Смяташ ли да направиш балада. Успех!


Зоя Мутишева: Разбира се, моя силна страна е изпълнението на балади. Именно с такава песен бях оценена от журито в „Гласът на България“. Кога това обаче ще се случи, засега не се наемам да прогнозирам. Не познавам Даяна отблизо, времето ще покаже.


Хит Микс Мюзик Фен: Поздравления за ударното начало. Би ли направила съвместна песен с Джамайката?


Зоя Мутишева: Благодаря ти. За мен все още началото е много вълнуващо и се радвам, че имам и твоята подкрепа. Уважавам изключително Джамайката и ако пътищата ни се пресекат, ако имаме подходящата песен, с удоволствие бих си партнирала с него.


Любослав: Ще спреш ли да се правиш на Софи Маринова, защото нямате нищо общо една с друга? Наистина ли мислиш, че ще успееш да се наредиш до най-големите в поп-фолка? С какво си по-различна от другите изпълнители?
Зоя Мутишева: Ако нямам нищо общо, защо си мислиш, че се опитвам да бъда като Софи. Втора като нея няма. Кариерата ми стартира от едно щастливо стечение на обстоятелствата. Дали съм по-различна – вероятно, всеки е индивидуален. Но аз просто пея, забавлявам се, изливам душата си – дали ще се наредя до големите имена, дали ще впечатля някого, това кой може да каже. Никой засега.


Тихомир Пеев: Харесваш ли Галена ?


Зоя Мутишева: Има ли човек, който да не харесва Галена? С проектите, които прави, тя успява да грабне хората, за мен е невероятен артист.

Стефан: С кого спа, за да станеш певица и през колко легла общо си минала по пътя ти към славата?

Зоя Мутишева: Заспивам и се будя всеки ден до човека, когото обичам от дълги години. За да стигна дотук, преминах през кастингите на „Гласът на България“, изпълних страхотни парчета с „Ку-ку бенд“ на сцената, Миро ми помагаше в музикално отношение. Така че доста път извървях. Именно Миро ме препоръча на Оцко, който ме прослуша и ме покани да стана част от Hit Mix Music. Благодарна съм на всеки музикант, с който вървяхме заедно ръка за ръка и тепърва имаме още много крачки да направим.

Миро: Поздравления за успеха на „Твоите сини очи“, поне за мен, една от най-добрите песни за 2016-та година. Въпросите ми са: 1. Какви са следващите проекти, които предвиждаш и обмисляш ли дуети, ако да, с кого? 2. Кои са любимите ти изпълнители? 3. Имаш ли, близки хора или приятели сред другите изпълнители? 4. Какво мислиш за Оцко и новосъздадената му, успешна според мен, музикална компания и опитвала ли си преди това да станеш част от някоя друга такава?

Зоя Мутишева: Благодаря ти, Миро, радвам се, че съм успяла да те докосна с тази песен. Със сигурност ще имам дуети, коментирали сме темата и с Оцко. Тепърва правим песните, които ще поднеса на публиката и в хода на работа ще обмислим с кого би било подходящо да ги изпея. Получих много поздравления от мои колеги, но все още не съм успяла да стана близка приятелка. На последното ми участие с мен бяха Крум, Кристиана и Ангел, които наистина ми показаха своята подкрепа и съм им благодарна. За музикалните среди беше необходимо да се появи нова компания, а Оцко е музикант, създал е едни от най-големите хитове в поп-фолка и има изключителен нюх в това отношение. Чувствам се добре в Hit Mix Music. Най-важното е, че имам възможност да работя и да изпея песни, които наистина докосват и мен самата.

 

Дениз: Може ли да направим дуетна песен? Успех в кариерата, дано успееш да си най-добрата певица в България.

Зоя Мутишева: Благодаря, Дениз. Може би някъде ще се засечем.

 

Емилия Петкова: Мислиш да работиш с Мартин Биолчев? Нова песен ще има ли от Оцко отново? Поздравления за новата дебютна песен!

Зоя Мутишева: Ще имам песни от различни автори. Ще продължавам да работя с Оцко като композитор, а самият той също ми препоръча свои колеги, които биха написали хубави песни за мен.

 

 

 


Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x