Жоро: Новата ми песен ще е взрив

от в 18:51 на 21.03.2018 в Интервюта

Оцени тази статия:
Жоро: Новата ми песен ще е взрив Folk.bg

Жоро: Новата ми песен ще е взрив

Жоро: Новата ми песен ще е взрив

Жоро направи своя дебют на поп сцената през 2017-та година, като успя да реализира синглите "Любовна игра" и "Високо напрежение", а за Коледа изненада публиката с празничния видеоклип "Коледа е". Само преди броени дни издаде и парчето "Ще се видим в нас", което се радва на огромен интерес от страна на публиката. Тази седмица Жоро гостува на читателите на Folk.bg, като отговори на множеството въпроси, които зададохте в нашия сайт. 

1. Искам да попитам как трябва да се държа с момиче?
Интересен въпрос. Бъди джентълмен – уважавай, оценявай и ще получиш същото от другата страна.

2. От колко време се занимаваш с музика? Кои са били твоите идоли?
Не помня част от живота ми, в който да не съм се занимавал с музика. Още от дете стартирах уроци, бях част от най-популярните тогава хорове. Цялото ми образование е свързано с музиката и съм благодарен, че имам възможност да работя това, което най-много обичам. Идоли нямам, има хора, които в определен период са ме вдъхновявали и съм им се възхищавал. Като малък харесвах групите, разбира се – аплодирах Мадона всеки път, когато се появяваше на екран и взривяваше света. В момента харесвам новата вълна артисти – Zayn, харесвам латино изпълнителите, които владеят пазара в момента. От българските съм фен на 100 кила.

3. Би ли направил колаборация? Кога ще излезе следващия ти проект?
Работя по три песни в момента, като част от тях ще бъдат в колаборации. Определено много интересни песни с текстове, които досега не съм пял. Категорично нямам търпение да ви ги представя.

4. Какво мислиш за купените гледания и дали си правил и ако не, би ли? Би ли направил проект с поп-фолк изпълнител? Какво е мнението ти за Гери-Никол, Дара и Тита и в какви отношения си с тях?
Купените гледания станаха част от бизнеса в последните години – нещо много тъжно, но явно пазарът така го наложи. Смятам, че и това чудо ще отшуми и ще видим реалния прием на всеки проект. Нямам проблем да пея с поп-фолк изпълнител – всичко зависи от това каква е песента, как звучи и как ще бъде представена. Не поставям граници в музиката и уважавам всеки колега. Познавам се и с трите – срещали сме се по събития и клубове. Талантливи момичета, определено интересни и ги аплодирам за успехите, които жънат.

 

5. Какво правиш в свободното си време?
Основно спортувам. Тренировките са вече част от моето ежедневие. Понякога съм във фитнес залата два пъти на ден – сутрин и вечер. За мен това е начин на живот, а и със сигурност се отразява добре както на тялото ми, така и на моята психика. Призовавам всеки да отделя време за любимия си спорт – това е здраве и много добра емоция.

6. Има ли истинско приятелство в шоубизнеса? В какви отношения си с Николета Лозанова? От колко години си приятел с певицата Камелия, защото тя споделя всяко негово видео. Има ли изпълнител, с когото никога не би направил дует? Би ли направил дует с Галена – тя най би ти отивала от това, което виждам, че правиш като проекти? Скъпо ли е последното ти видео и би ли казал колко струват видеоклиповете ти, защото са внушителни всички. Дрехите, с които се снимаш, твои ли са? В едно интервю каза, че ще издаваш албум – кога?
Благодаря за многото и изчерпателни въпроси. Има приятелство и в шоубизнеса, но със сигурност извън него имам много повече близки приятели. С Николета сме близки и сме се подкрепяли през годините. Тя е страхотен човек, наистина много мила, добра и всеотдайна към хората, които обича. С Камелия се познаваме от много години и за мен тя е пример какъв трябва да бъде един артист. Очаквам всеки следващ неин проект с нетърпение и за мен тя е извор на възхищение. Обичам я с цялото си сърце. Благодаря за сравнението с Галена – наистина я харесвам и би било чест за мен да имам проект с нея.
Залагам на качествени проекти, които пък изискват средства. Няма как да имаш добър видеоклип, без да инвестираш. Албум ще има – може би още тази година, но искам да го представя по най-добрия начин – с хубава премиера, със спектакъл.
За дрехите – мои са голяма част от тях. Аз съм привърженик на качествените и утвърдени марки. Има и такива, които като рекламно лице, съм задължен да нося и да представям.

7. Какво мислиш за представянето на Гери-Никол в „Като две капки вода“? С коя световна звезда искаш да направиш дует? Как стана лице на DSquared за България? Къде може да те засече човек, къде излизаш? 

„Като две капки вода“ е предизвикателство за всеки един артист – трябва да успееш да излезеш от кожата си, което е много трудно. Гери се справя успешно, вярвам, че до края на шоуто ще разгърне още повече своите артистични заложби.
Има много световни звезди, които обожавам, но до дует мисля, че тази година няма да се стигне. Вероятно занапред и това ще се случи – знае ли човек…
Относно DSquared – познавам се лично с братята дизайнери Dean и Dan. Преди години като клиент на бранда получих покана да гостувам на тяхно парти в Милано и оттогава имаме, бих казал, добро познанство. Работата ми ме срещна с българските представители на бранда и ми предложиха да ги представям. От Милано бях одобрен и поощрен да се снимам за DSquared.
Имам си любими заведения в София, където обичам да се забавлявам с приятели. Обичам хип-хоп партитата. Обичам и малките, но изискани ресторанти, където мога да ям качествена храна, защото от дълго време съм на специален хранителен режим и подбирам местата, в които се храня.

8. Коя е последната песен, която чу? Според теб защо има толкова малко мъже в музиката глобално? Би ли емигрирал? От какво те е страх? Кой е последният филм, който ти направи впечатление? Какво е мнението ти за БГ киното и би ли се снимал?
В момента слушам демото на предстоящата ми песен, влюбен съм в нея. Скоро и вие ще я чуете.
Има мъже в музиката, просто жените се забелязват повече заради това, че изглеждат по-блестящо. Но пък тенденцията е мъжете да превземат пазара.
Не бих емигрирал, обичам България, но обичам и да пътувам в чужбина. Но най-хубавото нещо е да се завърнеш у дома. Силни страхове нямам, но имам фобии. На снимките на клипа „Високо напрежение“ изпаднах в немилост от паяжините, в които режисьорът Стенли бе решил да ме оплете.Обичам киното, гледам почти всичко, което излезе по кината. Имам и предложение за роля, но тепърва има време до реализирането й. Със сигурност това ще е голямо предизвикателство за мен и ще е едно наистина страхотно изживяване. 

9. Не ти ли беше неудобно да се съблечеш за календара ти? Би ли се снимал във филм за възрастни? Би ли се снимал в списание за възрастни?
Имах някакво притеснение за това как ще се съблека пред целия екип, но в момента, в който фотографът Коко Кръстев даде знак за старт на снимките, всички притеснения изчезнаха. Издание, базирано в Ню Йорк дори публикува част от кадрите и получих страхотни отзиви. Скоро предстои заснемане на нова сесия по поръчка на изданието.

10. Докъде би стигнал, за да станеш известен? Имаш ли богато гадже? Къде живеят родителите ти?
Просто работя и се надявам работата ми да получи популярност. Не правя нещо на всяка цена, за да съм известен. Занимавам се с музика – нещо, което е в моето сърце. Не само, че нямам богато гадже, а и от доста време нямам никакво гадже – май ми е време да намеря половинка. Майка ми живее от дълги години в Италия, често ходя при нея, защото е най-важният ми човек и ми липсва всеки един ден.

 

11. Би ли се съблякъл чисто гол благотворително за дадена кауза? Колко време отнема подготовката на клиповете ти?
Участвал съм в различни каузи, но това не е нещо, с което трябва да се парадира. Дълго време отнема подготовката и заснемането на един клип. Последният дори ни отне месеци, тъй като го снимахме в Швейцария с чуждестранен екип и изиска повече внимание.

 

12. Колко големи са мечтите ти? Какво искаш още да постигнеш и би ли изпял песен, написана от някой, който все още не е популярен?
Мечтите ми край нямат. Когато достигна една, вече се раждат две нови. Знам ли какво ще роди главата ми. Бих изпял всяка песен, която е хубава, без значение кой е автор – популярен или не.

13. Защо не направиш отново песен от Кости? Би ли направил отново поп-фолк песен? Песента ти от Кости преди години беше жестока.
Не е изключено да работя с Кости отново, той се наложи успешно и на световната поп сцена. Какво имаш предвид под поп-фолк? В момента толкова поп песни звучат поп-фолк и толкова поп-фолк звучи модерно, адекватно и определено смятам, че е време етикети да не се слагат. Хубава ли е песента, слушат ли я хората – това е най-важно.

 


Теми   жоро | камелия | николета лозанова

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x