Задавайте вашите въпроси към Лорена

от в 22:53 на 22.08.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
Задавайте вашите въпроси към Лорена Folk.bg

Задавайте вашите въпроси към Лорена

Задавайте вашите въпроси към Лорена

Лорена е най-новото откритие на музикална компания Hit Mix Music. Още с появата на първата й песен "Все ми е тая" тя успя да прикове вниманието върху себе си. Питай за всичко изпълнителката в полето за коментари под публикацията. 

 


Теми   лорена

Още по темата

Коментари


#1

Цеци димитров

Koga shte ima nova pesen i kakva e tainata za debiuten mega uspeh...???

Оценка
--2 +1
#2

Lili

Pozdravleniq Lorena strahoten proekt mnogo malko mogat da se pohvalqt s tvoq uspeh .. Iskam da te popitam koga nai setne shte te vidim na klubna scena !!

Оценка
--1 +1
#3

тренер Методиева

Въпроси нямам, само поздравления и пожелания. Талантлива си ти, това го разбраха и децата дори, с първата песен ни взриви, втората я чакаме и знаем, че Европа ще покори:))) Обичта я печелиш ден след ден и всеки човек опознал те е вече покорен:))) Целувки :)

Оценка
-0 +2
#4

sevi

Zdravei Lorena moqt vapros kam teb e shte ima li nova pesen ?

Оценка
--1 +1
#5

Енислава

Лорена, би ли направила песен с фен ?

Оценка
--2 +0
#6

Ивон

1. Какво мислиш за баладите и би ли направила? 2. Как поддържаш добрата си фигура? 3. Коя ти е любимата калорийна храна?

Оценка
--2 +0
#7

Христо

Здравей Лорена. Много си красива, песента ти е страхотна! 1. Ще клипираш ли баладата от Десислава? 2. Ще бъде ли хит следващата песен (която ще пуснеш през октомври)?

Оценка
--2 +0
#8

Kaloyan Minkov

1. Какво успя да задържи приятелството ти с Галена, такова каквото е - истинско, изпълнено с чуство, емоция, доверие, вяра и подкрепа? 2. Би ли приела да влезеш в телевизионен формат от типа на "Биг Брадър"? 3. Би ли простила изневяра? П.П.С. Не спирай да се усмихваш, да се целиш напред и нагоре, защото няма нищо по-хубаво от това, човек да има възможност да реализира мечтите си! Поздравления за проекта, визията и ефектното видео. На онези, които се опитват да Ви скарат и се двуомят колко истинско е вашето приятелство, мога само да кажа едно - Лора не е от хората, които ще се вземат за нещо повече, за тези които летят в облаците на славата на гърба на някой друг, тя е човек, който предпочита сам да извоюва успехите си, ако беше славо или златотърсачка, можеше да поиска много повече - пари, гардероб, видеоклип, място в компанията... можеше и да го направи и да го получи, но остана вярна на себе си и на мечтите си, а не на болни амбиции. Целувам те миличка, продължавай само напред и нагоре, надявам се скоро да се видим и да изпитаме емоцията на проекта ти! ❤ Калоян (Коки)

Оценка
--1 +0
#9

Георги

Лорена уникална си. Песента е тотален хит, побърка всички. Искам да питам какво мислиш за твоите колеги Вилислав,Кристиана и Зоя Мутушева. Моля те отговори като кажеш за всеки по нещо.

Оценка
--2 +0
#10

Вероника

Здравей Лорена би ли направила дует....например с Галин, Константин, Емануела ли пък с Андреа..?

Оценка
--2 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x