Задавайте вашите въпроси към Адриана

от в 13:12 на 22.07.2016 в Интервюта

Оцени тази статия:
Задавайте вашите въпроси към Адриана Folk.bg

Задавайте вашите въпроси към Адриана

Задавайте вашите въпроси към Адриана

Адриана е следващата ни гост-звезда, на която може да задавате въпроси. Питай за всичко в полето за коментари под публикацията до 25 юли. 


Теми   адриана

Още по темата

Коментари


#1

Мария

Здравей Адриана. Поздравления за успешните проекти. Много са хубави. Въпросите ми са следните: 1) Мислиш ли да правиш песен на английски език? 2) Мислиш ли за дует с някой от Пайнер или Ара? 3) Какво ти е мнението за настоящето положение на поп-фолка? П.С: Изпей някоя песен, която ти харесва, без значение дали е твоя или на някой друг! :) Лек ден :)

Оценка
--3 +2
#2

Робинзон

Здравей, Адриана! Поздравления за купонджийските песни, с които ни радваш. Пожелавам ти още много успехи в кариерата и все по-горещи песни. 1. Възможно ли е да направиш нови парчета със Стилиян и Джокшун. Песните ти с тях още са хитове. 2. С Джамайката ще ни представиш ли още дуети и знаеш ли, дали той ще влезе ли в каталога на Хит микс мюзик? 4. Освен с Оцко, ще работиш ли и с други композитори в новата музикална компания Хит микс мюзик ? 5. Джами или Ангел, с кой се разбираш по-добре и какво мислиш за стила "Джами стайл" :) ? 6. Кажи ми, че Певец на 2016 година ще е Джамайката. Той го заслужава.

Оценка
--3 +1
#3

Яница

1.Искаш ли да правиш дует с Атанаска Тушева? 2.Какво мислиш за Крум? 3.Кога излиза новата ви песен 'Марихуана'? Обичаме те <3

Оценка
--3 +0
#4

Ивон

1.Мислиш ли да си промениш цвета на косата? ( например кафяв ) 2. Знаем, че обичаш бързи парчета, но балада кога да очакваме? 3. Мислиш ли за дете?

Оценка
--3 +1
#5

Плами

Здравей , Адриана! Не съм най-големият фен на поп-фолка , но пък съм почитател на доброто настроение,а твоите песни носят точно такова усещане. Браво за което! Първият му въпрос е с какви текстописци работиш,тъй като съм поетеса и имам добри текстове за весекяшки песни и също така за балади! Ще се радвам ако споделя някой с теб! Последният ми въпрос е как се справяш с масовия негативизъмна злобните простаци,който ръсят обиди под коментарите на пеаните ти. Ще се радвам ако пишеш. Продължавай да бъдеш себе си и грам да не ти пука какво дрънкат безперспективните глупци!

Оценка
--3 +0
#6

Ивелин

1. Защо реши да се преместиш в фирмата на Оцко? 2. Какво е мнението ти за най-голямата фирма Пайнер? 3. Кой според теб е хитът на лятото? Говоря от песни като Пей сърце, Гот ми е, На египет Фараона, Калифорния, Няма да ти пиша, Вертолета и други или още не е излязъл? 4. Какво е мнението ти за Преслава и Емилия. 5. Кои са топ имената в Поп Фолка?

Оценка
--3 +0
#7

Мила

Защо реши че трябва да направиш твоя версия на новата песен на Sabiani HIT HIT

Оценка
--3 +1
#8

Манол

Адрианче, какво мислиш ли за съвместен проект с Крум? Мисля, че нещо може да се получи нещо скандално и да избиете рибата...

Оценка
--3 +0
#9

Пешо

Здравей, Адриана! Искам първо да ти кажа, че песните ти са страхотни и дано си дълго време на музикалната сцена! Искам да те попитам кога да очакваме нова песен от теб, да ни разкажеш малко за триото, което поготвял, смяташ ли да правиш по-стойностни песни, такива с послание, а не само за забвление и маса, дали подготвяш нов албум?

Оценка
--3 +0
#10

Жасмина

Били се записала в телевизия Планета

Оценка
--5 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x