Взривяващ финал на „Балканска магия“ - Велинград

от в 11:46 на 24.07.2019 в Новини

Оцени тази статия:
Взривяващ финал на „Балканска магия“ - Велинград Folk.bg

Взривяващ финал на „Балканска магия“ - Велинград

Взривяващ финал на „Балканска магия“ - Велинград Снимка: Фен ТВ

Заключителният ден на „Балканска магия“ премина с много еуфория и емоции. Жителите и гостите на СПА столицата на Балканите се събраха на централния площад, за да се насладят на богата и разнообразна музикална програма и не спряха да се забавляват до самия й край.
Стартът бе даден от местните таланти от Детско-юношеска вокално-инструментална школа „Звънче“ с ръководители сем. Казалиеви. Те представиха програма с песни на различни езици.
След тях се изяви младото попълнение от ефира на Фен ТВ – Тиана, която направи микс от обичани попфолк хитове и по нищо не отстъпи на големите звезди.
После на сцената се качиха дует „Пирин“, които бяха подготвили невероятна селекция от любими фолклорни песни. Още от първото им изпълнение на площада се извиха дълги хора и близо час посетителите не спряха да танцуват.
След това дойде време за промяна на стила и бе ред на чаровния Крум. Той бе подготвил специален микс от танцувални песни, на които феновете му се раздадоха с пълна сила. Изпълнителят показа и добри танцувални умения. Той не пропусна да стисне ръката на най-заклетите си почитатели, които бяха окупирали първия ред пред сцената.
Грандиозният финал на „Балканска магия“ Велинград постави мегазвездата Алисия. Като доказана модна икона, тя отново бе облечена изключително стилно. Харизматичната изпълнителка представи най-големите си хитове през годините, а многобройната публика, изпълнила целия площад, не спираше да пее с нея през цялото време. Звездата не пропусна да благодари на хората за подкрепата и обичта, а думите й буквално накараха всички да изригнат в екзалтирани възгласи. Дълго след като слезе от сцената Алисия позира за снимка с всеки един от своите почитатели, който желаеше да се докосне до своята любимка.


Теми   алисия | балканска магия | велинград | крум | фен тв

Още по темата

Коментари


#1

Стилиян Семов

фен крум

Оценка
-0 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x