Веселин Маринов: Сили ми дава любовта

от в 09:24 на 25.04.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Веселин Маринов: Сили ми дава любовта Folk.bg

Веселин Маринов: Сили ми дава любовта

Веселин Маринов: Сили ми дава любовта


Веселин Маринов безспорно изживява един от най-трудните моменти в живота си след загубата на своите роден и духовен бащи. Той признава в телевизионно интервю, че все още не е готов да продължи активно с професионалните си ангажименти, защото е на мнение, че човек трябва да е почтен и порядъчен в чувствата и начина, по който се разделя с близките си хора.

“Искам да бъда 100 процентово готов за да стартирам традиционното си пролетно турне. Концертите започват от 8 май със страшно интензивна програма, за да може да наваксаме – което не може, през есента“, откровен е изпълнителят и благодари на своите почитатели за разбирането, което среща от тяхна страна.

Веселин Маринов не крие, че сили и упование в тези тежки моменти му дават неговата дъщеря, с която имат страхотна връзка и любимата му жена. За любовта Веселин Маринов е лаконичен, но категоричен:

“Тя дава спокойствие, това е нещо, което не може да се опише – то е вътре в душата. Всеки един мъж, когато нацели жената на живота си, това си личи – той става по-спокоен, може дори да напълнеее, точно заради това спокойствие, което тя му дава – казва певецът, който за финал на емоционалния разговор с водещата Диана Любенова прави откровението, че самият той е открил жената на живота си.


Теми   веселин маринов

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x