Топ 5 на най-стабилните връзки в поп-фолка

от в 12:30 на 20.09.2018 в Истории

Оцени тази статия:
Топ 5 на най-стабилните връзки в поп-фолка Folk.bg

Топ 5 на най-стабилните връзки в поп-фолка

Топ 5 на най-стабилните връзки в поп-фолка Снимка: Личен архив

Определено поп-фолкът е известен освен със своята музика, и с изключително интересния живот на изпълнителите. Някои от тях сключиха бракове, после се разведоха, но част от дамите в бранша успяха да намерят своята сродна душа и да живеят щастливо в любов. 

1. Джена и Наско

Категорично, сред най-силно влюбените са Джена и Наско Стоев, които откриха любовта по време на изпълнение на свои служебни ангажименти и скоро след това сключиха брак. Двамата са неразделни както на работа, така и в ежедневието. Имат и син, който още повече ги сплоти. 

2. Преслава и Павел

Само преди броени дни Преслава стана майка за първи път на дъщеричка Паола. Тя е от половинката й Павел, с когото нямат сключен брак, но са неразделни от две години. С Павел певицата сложи точка на множеството връзки - явни и тайни, които имаше от началото на своята кариера. 

3. Емилия и Жорж

Любовта на Емилия и Жорж стана факт след раздялата на певицата с Коко Динев. Тя най-накрая откри човек, който е готов да я направи своя законна жена, но щастието им бе помрачено от загубата в пътен инцидент на сина на Жорж от предходен негов брак. През лятото на 2018-та Емилия каза "да" на любимия си. 

4. Галена и Галин

Галена е майка на двама сина - Стефан и Алекандър, а техен баща е бизнесменът от Велико Търново Галин. С певицата се запознават още преди тя да е на върха на кариерата си и именно Галин й помага с реализирането на проекти. Макар и да нямат брак, двамата са заедно и гледат в една посока. 

5. Деси Слава и Благой Найденов

Деси Слава стана майка за втори път, а баща на детето й е доста по-младият от нея Благой Найденов. След тежка раздяла с предишния си приятел, Деси Слава най-накрая откри любовта. 


Теми   галена | деси слава | джена | емилия | преслава

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x