Татяна разкри подробности за новата си любов

от в 09:29 на 11.09.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Татяна разкри подробности за новата си любов Folk.bg

Татяна разкри подробности за новата си любов

Татяна разкри подробности за новата си любов

“Никой не е роден да бъде сам. Така че мога само да благодаря на Господ, че се намерихме с моя приятел - споделя Татяна и продължава - Нито той ме е търсил, нито аз съм го търсила. Нещата станаха случайно. Срещнахме се на определено събитие, горе-долу в периода, когато трябваше да замина за Америка. Запознахме се, аз заминах и се започна една телефонна любов. Това беше едно изпитание, някаква проверка за нас, тъй като преди това имах доста големи разочарования в любовта и въобще не съм търсила нови връзки. Явно съдбата е решила да се срещнем”, споделя певицата. 

Певицата разкрива, че в новия си приятел вижда човека, когото винаги е искала да получи и като отношение, и като мислене.

“Много е важно за мен да мислим в една посока. Ние дишаме еднакво”.
От известно време Татяна вече живее в новия си дом, в който синът й пребивава основно и той е господар на къщата, тъй като тя все е нанякъде.

“За два месеца и половина направихме чудеса. В началото като започна ремонта не вярвах, че ще стане дом. Аз направих коренна промяна вътре. Сега вече се чувстваме добре, щастливи сме. Наско пребивава основно там и се чувства добре, знае си мястото. Много сме спокойни, защото минахме през доста труден период и двамата”, откровена е Татяна.


Теми   пайнер | планета | татяна

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x