Татяна преодоля трудностите, които й поднесе 2017-та

от в 12:29 на 05.12.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Татяна преодоля трудностите, които й поднесе 2017-та Folk.bg

Татяна преодоля трудностите, които й поднесе 2017-та

Татяна преодоля трудностите, които й поднесе 2017-та

Татяна обича да провокира феновете си в социалната мрежа и тези дни отново успя да привлече вниманието им с интригуващ кадър и послание, както и със снимки от Барселона.

“Всеки се ражда с мисия! Пречките са само част от живота, които преодоляваме, за да взимаме правилните решения към пътя, по който трябва да вървим напред“, написа изпълнителката.
На снимката виждаме Татяна с нов стайлинг, а почитателите й започнаха да правят догадки дали кадърът е от новия й видеоклип или пък е свързан с промяна във визията й за Коледните и Новогодишни празници.

След трудностите, които й поднесе живота през 2017 година, към днешна дата певицата показва, че е много силна, борбена, продължава смело напред и всички лоши моменти оставя зад гърба си.

“Само силните оцеляват! Продължавам да живея, защото имам много цели, енергия и неуморим дух да откривам всичко по-добро!“
В музикално отношение изпълнителката предложи две поп фолк парчета, с които зарадва своите почитатели. 2017 тя изпраща и със спомените за едно много успешно и емоционално турне в Америка, безброй срещи с почитателите си, нов дом и нова любов.


Теми   пайнер | планета | татяна

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x