"Старата ти снимка" е новият проект на Тони Стораро и Cengiz Kurtoglu

от в 09:57 на 29.10.2018 в Промо

Оцени тази статия:
"Старата ти снимка" е новият проект на Тони Стораро и Cengiz Kurtoglu Folk.bg

"Старата ти снимка" е новият проект на Тони Стораро и Cengiz Kurtoglu

„Старата ти снимка“ или „Duvardaki Resim” това е заглавието на най-новия международен проект на Тони Стораро и турският певец, композитор и аранжор Cengiz Kurtoglu. Cengiz Kurtoglu е изключително популярен в южната ни съседка, както и по света. Талантливият музикант има издадени 29 студийни албума, участва в 6 филма и е сред авторите на най-популярните песни в Турция. Той е автор на текста и мелодията на песента „Старата ти снимка / Duvardaki Resim”, която разказва за голямата любов и силната болка от раздялата. В новия проект Тони Стораро изпява текста на български език, а Cengiz Kurtoglu на турски.

Във видеоклипа към песента са използвани няколко красиви локации, заснети изцяло в България. Самият Cengiz Kurtoglu разказва, че се възхищава на природата в нашата страна и с удоволствие приел предложението лентата да се снима у нас. Видеото пресъздава голямата любов между момиче и момче и тяхната болезнена раздяла. Междувременно Човека-глас и неговият турски колега подсилват въздействието на клипа с общи кадри заснети сред величествените планини на България, Искърското дефиле и красотата на нощна София, заснета от хеликоптерна площадка на столичен небостъргач.

Тони Стораро разказа, че за него е огромна чест да пее в дует с един от най-големите си кумири. „Възхищавам се изключително много на таланта на Cengiz Kurtoglu. За мен удоволствието е огромно и му благодаря безкрайно“, сподели Човека-глас.

Cengiz Kurtoglu допълни, че следи кариерата на Тони Стораро от години и е възхитен от неговия талант и харизма. „С удоволствие правя този дует заедно с Тони. Смятам, че песента се получи много добре и гласовете ни си паснаха страхотно“, добави още мегазвездата от Турция.

„Очаква се международният проект да покори сърцата както на феновете ни в България, така и на тези в Турция. Предполагаме, че нашите почитатели в Европа също ще харесат много песента ни, тъй като я очакваха с нетърпение“, добавиха още Тони Стораро и Cengiz Kurtoglu.

От днес можете да гледате видеоклипа към „Старата ти снимка“ или „Duvardaki Resim” в ефира на Фен ТВ, както и в официалния канал на медията в YouTube.


Теми   диапазон рекърдс | тони стораро | фен тв

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x