Синан представи "За твоята любов"

от в 13:20 на 20.05.2020 в Промо

Оцени тази статия:
Синан представи "За твоята любов" Folk.bg

Синан представи "За твоята любов"

Синан представи

Синан представи премиерно в ефира и You Tube канала на FEN TV новата си песен "За твоята любов". Парчето е адаптация на гръцки хит в изпълнение на голямата звезда Giannis Ploutarhos.


Създателят на песента е известният гръцки композитор Христодулос Сиганос. Интересното е, че самият той е поискал именно Синан да изпее песента за българската публика.
"За мен бе чест, че самият Сиганос е пожелал да чуе тази прекрасна песен в мое изпълнение. Щастлив съм и работих с огромен ентусиазъм върху проекта.", споделя Синан.
Огромен риск поема певецът от каталога на Диапазон Рекърдс заради "За твоята любов". Той пристига в България от Белгия, за да запише песента и снима видеоклип, в момент, когато всички граници биват поетапно затваряни заради Covid-19.


"Беше ме страх, разбира се, но аз се влюбих в тази песен. Бях длъжен и заради моите фенове, които толкова много ме подкрепят. Нямаше как да се откажа и да не ги зарадвам с баладата "За твоята любов", споделя Sinan.


Освен поетият риск обаче, изпълнителят от ефира на Фен ТВ има и късмет. Sinan и семейството му живеят в град Гент, Белгия, и след ползотворната работа в България успяват да се приберат безпрепятствено. Полетът им за вкъщи в деня, в който в държавата ни бе обявено извънредно положение – само няколко часа преди да бъдат отменени всички пътувания.


„Господ е с мен винаги. Щастлив съм, че всичко мина успешно, че семейството ми е добре и че „За твоята любов“ вече факт и всичко е наред. Искрени благодаря за това и на целия екип на Diapason Records, които са винаги до мен“ – сподели още Sinan. 

 


Теми   диапазон рекърдс | за твоята любов | синан | фен тв

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x