Щастие в дома на Емилия

от в 12:56 на 11.05.2020 в Новини

Оцени тази статия:
Щастие в дома на Емилия Folk.bg

Щастие в дома на Емилия

Щастие в дома на Емилия Снимка: Личен архив

Точно на Гергьовден семейството на Емилия сложи началото на нова традиция. Всички заедно засадиха дръвче в двора на своята къща като направиха съпричастни и последователите си в мрежата, а изпълнителката не пропусна да отправи своя виртуален поздрав:

“Днес е Гергьовден, голям български празник. Ние в нашето семейство също празнуваме. Решихме да засадим едно дръвче, защото то е символ на благополучие, благоденствие, надявам се и ново начало. Желая ви приятели, тъй като се намираме в едно деликатно положение, да бъдем много позитивни, да не се страхуваме и да продължаваме да почитаме българските празници. Бъдете живи и здрави!”

Изборът на 6 май за тази хубава инициатива не е случаен, защото именик е съпругът на Емилия. Певицата се обърна с най-хубавите думи към Жорж Башур и отправи своето искрено пожелание към него:

“За живота, за любовта и за вдъхновението няма прегради. Няма ограничения. Красотата на природата ни съживява. Дава ни надежда... Честит празник на моята Любов! Бъди здрав! Само това искам за теб”, написа тя.


Теми   емилия | жорж башур | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!
Не сте попълнили всички полета!x