Роксана разкри какви песни подготвя

от в 10:56 на 28.09.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Роксана разкри какви песни подготвя Folk.bg

Роксана разкри какви песни подготвя

Роксана разкри какви песни подготвя

Роксана споделя в новия брой на предаването “Автограф”, че работи по три нови песни и вече е успяла да запише част от тях.

“Хората, с които съм избрала да работя и да творя оттук нататък, са достатъчно големи професионалисти, за да изберат подходящата песен за мен, да създадем точния текст, който сме искали. Това винаги съм го оставяла в техните ръце. С каквото мога, винаги съм помагала - да дам съвет за нещо чисто музикално или по текста, когато ми е идвала музата. Мисля, че съм се подготвила доста ударно за края на годината, но нека това да го преценят феновете, на които ще поднасям музикалните ми проекти”, казва Роксана.

Певицата издава, че първата песен е самостоятелно балканско парчe и е кючек. След нея готви един дует, който страшно много харесва и особено й допада начина на мислене на момчето, с което го е записал. Третата нова мелодия е балада.

“Отдала съм се на работа и на кариера в момента. Нещата в семейството ми са нормализирани след раждането на сина ми Александър. Сега имам повече време да мисля за музика. Затова винаги съм казвала, че ние трябва да се доказваме. Смешно е всеки един от нас да казва колко е велик. Не, аз съм един изпълнител, който ще поднесе няколко парчета на публиката през интервали от време и вече те ще си кажат тежката дума, Както съм се вслушвала в съветите на моите фенове за последното ми парче “Ало, звъня ти”.

“Те ми казваха, че дори и да стигна второ и трето място в класациите, това не е моя стил, това не е нещото, с което съм ги зарадвала, те не ме откриват в тази песен. Въпреки че това е страхотна песен и много от моите колеги ме поздравиха, когато излезе. Но да експериментираш е едно, да ти се получи е друго. Да, имам подкрепата от моите колеги и от феновете, които ме обичат. Те казаха: “Рапираш страхотно!”, което обаче за мен не е похвално, защото аз съм певица и да рапирам не е комплимент.”

 

Роксана не омаловажава труда на хората, които са работили за това парче, просто си мисли, че съвета, който са й дали почитателите, е правилен. Според нея това не е парчето, с което трябва да се показва занапред.

“От друга страна е хубаво, че този мой експеримент не е провал, нещо интересно се е получило, но самата аз за себе си казвам, че не трябва да се впускам в неща, които не са мои”, допълва още Роксана в “Автограф”.


Теми   пайнер | планета | роксана

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x