Райна тъгува

от в 22:12 на 27.02.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Райна тъгува Folk.bg

Райна тъгува

Райна тъгува

Райна изпадна в тъга, след като се завърна в България. Първите щъркели вече се завърнаха в България от топлите страни, а това е сигурен предвестник, че зимата безвъзвратно си отива. Като щъркелите от различни топли дестинации у нас се завръщат и звездите на телевизия “Планета”. Най-голямата пътешественичка в “Пайнер” – Райна, също се прибра в Родината след близо два месеца, прекарани в Куба. С карибски загар и заредена с много емоции, звездата на телевизия “Планета” се готви за срещите си със своите почитатели. 

Първият клубен концерт на Райна след завръщането й от Куба е в Търговище на 2 март. Наред с големите си хитове в поп-фолка, изпълнителката няма да пропусне да представи и някоя нова мелодия, научена на острова на Фидел Кастро. Почти е сигурно, че Райна ще се изкуши да покаже пред гостите и стъпките от горещ карибски танц, танцуван с едни от най-добрите на дансинга в Куба.
“7 седмици в снимки” озаглави Райна своя фотоалбум, с който направи съпричастни своите почитатели с вълненията си от Куба. А ден след прибирането си в България сподели с тях в социалната мрежа своята “СледКубинска депресия…”


Теми   райна

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!
Не сте попълнили всички полета!x