Райна бележи успех със "Зле те чувам"

от в 14:59 на 17.01.2018 в Промо

Оцени тази статия:
Райна бележи успех със "Зле те чувам" Folk.bg

Райна бележи успех със "Зле те чувам"

Райна бележи успех със

След като изпрати миналата година с нова фолклорна мелодия, в първите дни на 2018-та Райна представи и нов поп фолк проект. Песента е озаглавена “Зле те чувам“, а видеоклипът вече може да бъде гледан в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube. Проектът определено се открои, като едно свежо, цветно и различно предложение, а Райна не скри, че именно това е била целта й при неговото създаване.

 

Авторският екип, който стои зад “Зле те чувам“ е композиторът Мартин Биолчев – създател на музиката и аранжимента, Росен Димитров и Анастасия Мавродиева – автори на текста и режисьорът Людмил Иларионов – Люси. Специално участие в кадрите имат и момичетата от балет Нова, а Райна издава, че основна заслуга за начина, по който изглежда клипът, има Георги Нинов, предложил свежи и оригинални визуални решения.
Меломаните веднага оцениха новото предложение на Райна, като за по-малко от 24 часа видеоклипът регистрира над 100 хиляди гледания в PlanetaOfficial в YouTube. Райна признава, че е много щастлива от този личен успех и вярва, че това е едно обещаващо начало за “Зле те те чувам“ и за новия музикален сезон. Феновете също побързаха да я поздравят. 


Теми   зле те чувам | райна

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x