Първи снимки на бебето на Роксана

от в 18:11 на 19.08.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Първи снимки на бебето на Роксана Folk.bg

Първи снимки на бебето на Роксана

Първи снимки на бебето на Роксана

Роксана за първи път чу сладкия плач на своето бебе на 1 август и от тогава не може да се нарадва на най-новия член на щастливото си семейство. Певицата предостави на www.planeta.tv ексклузивни снимки на своята семейна идилия, на която позира с големия и малкия Александър.

“Сашко се радва на любовта и вниманието на всички, обгрижван и щастлив е. За сега е много спокойно бебе. Много ни помага неговата баба, майката на Александър”, разкрива Роксана.
Майчинството няма да попречи на музикалните изяви на изпълнителката, която е готова да се върне на музикалната сцена възможно най-скоро. Тя вече работи по няколко нови проекта, а голямата изненада е, че вчера Роксана дори успя да запише в студио най-новата си песен. До броени дни ще заснеме и видеоклип, който много скоро ще направи своята официална премиера в PlanetaOfficial в YouTube.

“Парчето носи много настроение и наистина си заслужава. На този етап няма да разкривам екипа, с който работя. Ще кажа само, че съм Ви подготвила страхотна изненада“, споделя още певицата.


Теми   роксана

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x