Първи кадър от песента на Магда и Деси Слава "Чаках те"

от в 13:45 на 29.01.2019 в Новини

Оцени тази статия:
Първи кадър от песента на Магда и Деси Слава "Чаках те" Folk.bg

Първи кадър от песента на Магда и Деси Слава "Чаках те"

Първи кадър от песента на Магда и Деси Слава

Магда успя да разпали любопитството на своите последователи в Истаграм като публикува кадър от най-новия си видеоклип “Чаках те” в официалния си профил. Към снимката има и кратък текст, който гласи:

“Аз гости не канех, как да ги храня с болка... не знам. “Чаках те” – до броени дни!”

Както феновете вече знаят “Чаках те” е балада, а баладите са едни от най-специалните песни за всеки един изпълнител. Изпълнителката споделя, че има музиката на песента повече от три години, но не е усещала правилния момент за нейната поява.

Малко след като стана майка, Магда реши да заложи на нея и да изпее една приказка за щастието, облечена в лирична мелодия. Така се ражда и идеята да покани своята колежка Деси Слава да се включи в песента.

“Аз и целият екип, който работи по този проект, оставихме по част от душата си в него. Надявам се, че ще успеем да докоснем сърцата на хората”, споделя още Магда.

Певицата не крие, че залага на този проект като старт на музикалната й година и издава, че работи и по нова, динамична песен, която ще представи през пролетта. Но преди това всички меломани ще могат да се насладят на “Чаках те”.


Теми   деси слава | магда | пайнер | планета | чаках те

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x