Преслава с нова мания

от в 20:46 на 19.12.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Преслава с нова мания Folk.bg

Преслава с нова мания

Преслава с нова мания

Преслава е изпълнител с много професионални ангажименти и естествено има нужда от пълноценен релакс. Певицата все по-често избира зареждащата сила на природата и не пропуска всеки свободен момент, за да си подари глътка свеж въздух сред красотите на България. През лятото тя покори най-високия връх на Балканите – Мусала в Рила и се зареди с енергията на Седемте рилски езера. Неотдавна пък певицата изненада своите последователи в социалните мрежи с видеоклипчета и снимки от друго красиво място в България – Искърското дефиле.

Независимо от ниските температури навън, последното включване на живо на Преслава бе от Черепишкия манастир. Постът на изпълнителката в нейната официална страница във Facebook предизвика голям интерес и многобройни споделяния. Нейните почитатели й благодарят, че ги прави част от живота си извън светлините на прожекторите и не спират да я обсипват с хубави пожелания.


Теми   преслава

Още по темата

Коментари


#1

Емилия Иванова

Одобрявам обрата на Преси, за неиния личен живот. Всеки има право да има лично пространство.Преслава е известна и затова трябва да има някаква дистанция от шума около нея.Пожелавам на преси да е жива, здрава, щастлива, успехи в личния и на сцената живот.Да бъде благословена.

Оценка
-0 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ
Не сте попълнили всички полета!x