Премиера от Денис - "Светици"

от в 13:11 на 20.02.2019 в Промо

Оцени тази статия:
Премиера от Денис - "Светици" Folk.bg

Премиера от Денис - "Светици"

Премиера от Денис -

Денис е готов с новото си музикално предложение, чийто видеоклип ни пренася в съседна Румъния. “Светици” представя интересни и малко познати локации в градовете Констанца и Бузеску, сред които са Старото казино и милионерския ромски квартал. Лентата вече може да бъде гледана PlanetaOfficial и в ефира на телевизиите с марката “Планета”. Този път изпълнителят е заложил на самостоятелен проект, но остава верен на своя стил, което допадна на почитателите.

Денис е автор на музиката и аранжимента на “Светици”, а за текста се е доверил на поетесата Анастасия Мавродиева. Видеото е реализирано от режисьора Ерджан Кехайов - Kreon Films, който е заложил на естественото излъчване на Денис и на любопитни ракурси.


Теми   денис | пайнер | планета | светици

Още по темата

Коментари


#1

красивата

Отслабвам вече около 2 месеца- минус 28 кг,също нямах мотивация за отслабване след раждането,но един ден като се погледнах в огледалото се ужасих- видях разплута в мазнини ЛЕЛКА,а съм само на 22,при това мъжа ми тежи 65 кг,можете да си представите как изглеждахме заедно !Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz

Оценка
-0 +0
Няма повече коментари за тази статия!
ВИЖ ОЩЕ




Не сте попълнили всички полета!



x