ПРЕМИЕРА! Лияна - "Изхвърли ме"

от в 21:14 на 11.10.2021 в Промо

Оцени тази статия:
ПРЕМИЕРА! Лияна - "Изхвърли ме" Folk.bg

ПРЕМИЕРА! Лияна - "Изхвърли ме"

ПРЕМИЕРА! Лияна -

Лияна промотира новия си сингъл в канала на Сънни Мюзик и в ефира на Фен ТВ. Попфолк звездата разкри, че песента е инспирирана от действителен случай в живота на своя добра приятелка.

За идеята и цялостната реализация на проекта певицата разказва емоционално.

„Мили приятели, имам честта да ви представя още една песен родена от сърцата ни! Аз и Мартин Биолчев отново събрахме душите си в една и създадохме новата си “рожба”. Песента се “роди” след девет месеца, в които ние оглеждахме всеки детайл, препявахме ноти, поправяхме редове.

Текстът: Инспириран е от любовта, разочарованието, от безсилието ни понякога да приемем цинизма на съвремието, в което живеем. Всеки ред дописвах, говорейки с най- близката ми приятелка, попаднала във водовъртежа на една такава токсична любов! Слушах я, чувах сърцето й, усещах болката й.. И въпреки че в гърдите й бие толкова силно и гордо сърце, я виждах притихнала в обятията на тъгата. Започна да се пробужда, да се усмихва, с нея и аз! Думите идваха една подир друга, с всяко състояние, с всяка усмивка… В деня, в който се “събуди” и осъзна всъщност, че е хулена и обвинявана, защото хората търсят извинение за безсилието си, защото не всеки има сърце и сила да изживее, и се посвети на една единствена любов! Защото живеем в свят с повече мъжки момичета, отколкото мъже! Тогава аз заедно с нейната “победа” завърших последните си два реда и сложих точка! „Повече съм мъж в сърцето си от тебе! До три и те забравям!“

Музиката: Припевът – от него започна всичко. Януари, на Малдивите, разхождайки се по брега, въпреки блаженото състояние, в което се намирах, започнах да пея тези тъжни нотки… Изпратих ги на Мартин Биолчев. След няколко часа вече имахме силуета на песента! Музикалната палитра зазвуча по най- красивия начин. Просто защото той познава душата ми и я „чува“ правилно. Той е моят композитор! Той може да музицира като никой друг! Чува и чувства всичко онова, което чувам и чувствам аз. Симбиозата помежду ни е силна! Искахме цигулка, Мартин измисли начина, по който тя няма просто да звучи в песента, а ще води диалог с мен.

Клипът го виждахме още преди да сме завършили песента! Направихме препратка от името на жените. Чернокоса, червенокоса и русокоса. Всяка преминала през любовната буря! Николай Скерлев преплете по прекрасен начин образите ни, извади емоциите ни, показа сълзите ни… Това е накратко за нашата песен! И да кажа едно огромно благодаря на също толкова важната част от екипа, която съпреживя всичко с мен – Сънни мюзик, Цецо Андреев, Емилио Стефано, Стоян Апостолов – Стоянски и невероятните момичета, които ще видите – Радина Енчева и Маринела Гангалова“.


Теми   sunny music | изхвърли ме | лияна

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x