Поли Паскова на екзотично пътешествие

от в 10:22 на 16.11.2019 в Новини

Оцени тази статия:
Поли Паскова на екзотично пътешествие Folk.bg

Поли Паскова на екзотично пътешествие

Поли Паскова на екзотично пътешествие

За Поли Паскова тази година минава под знака на приказни пътешествия, които я отвеждат на различни континенти и желани екзотични дестинации. През изминалите месеци народната певица е подвластна на неповторимата емоция от един своеобразен туристически маратон, който премина през Египет, Китай, Испания, Италия, Бразилия, а сега е на път да сбъдне още една своя голяма мечта – да види Тайланд, Филипините, Сингапур и Малайзия.

След като прекара седмица в столицата на Русия, Москва, която посещава за трети път, в момента тя е на Карибски круиз, който я отведе на остров Пукет. Певицата не пропусна да зарадва своите почитатели с интригуващ кадър от пищно парти на тема “Мулен Руж”, в стайлинг, изцяло подчинен на кабаретната атмосфера, както и с първа снимка от невероятното азиатско приключение, което предстои.

Междувременно в официалния канал Planeta Folk Official премиера направиха два клипа от новата продукция на Поли Паскова. Това са песните – “Твойте очи, Лено, мори” и “Живот за двама”, която е в дует с Марин Молов. Изпълнителката засне общо осем нови видеоклипа, като седем от мелодиите ще намерят място в предстоящия й албум. През 2020 година тя ще зарадва почитателите на народната музика с още седем нови клипа.

 

 


Теми   пайнер | планета | планета фолк | поли паскова

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x