Нов албум от Емилия

от в 23:49 на 11.09.2020 в Новини

Оцени тази статия:
Нов албум от Емилия Folk.bg

Нов албум от Емилия

Нов албум от Емилия Снимка: Планета ТВ

Наскоро Емилия разкри дългоочакваната новина за появата на своя нов самостоятелен албум. Феновете на певицата не скриха вълнението си, а истинска изненада за всички бе иновативната форма, в която проектът ще се появи на музикалния пазар. За избора си да представи “Акула“ на флаш памет, Емилия споделя:

“Музикалният бизнес претърпя много промени. Сега сме 2020 г. и цифровизацията ни обгърна отвсякъде. Виртуалният свят присъства в 80% от нашия живот. Съответно, дойде модата на флашките. Като всеки един изпълнител, който се развива във времето, така и аз искам да се развивам и да бъда в крак тенденциите. Затова и реших да издадем новият ми албум и на флашка – казва Емилия в интервю пред blitz.bg и допълва – Той обаче ще бъде в два варианта - двоен албум с два компактдиска и вариант на флаш памет. Песните не са малко. 30 парчета - всички, които съм представила след издаването на диска “Смелите си имат всичко“ до момента през 2020 година.”

Звездата на телевизия “Планета“ признава, че никога не й е минавало през ум да се откаже от музиката, защото тя е нейната душа. И занапред смята да продължи да радва публиката с хубави песни, да експериментира с различно звучене:

“Искам да го изграждам във времето и смятам, че поп-фолкът е един стил, който се изгради и промени във времето. И ще продължа с по-интересното звучене и в предстоящите ми песни... За мен музиката няма граници. Тя не се разделя на стилове, стара – нова и тн. Всяка песен, която избирам в моя репертоар, аз я преживявам, мисля за нея дни наред, обличам си я в моя глас, представям си я. Всяка една преминава през мен, през цялото ми тяло и чак тогава стига до публиката. Това могат да го разберат само творците, които са отдадени на някакъв вид изкуство“, откровено заявява Емилия.


Теми   емилия | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x