Най-младата певица на Пайнер показа тяло от плажа

от в 12:05 на 17.07.2020 в Новини

Оцени тази статия:
Най-младата певица на Пайнер показа тяло от плажа Folk.bg

Най-младата певица на Пайнер показа тяло от плажа

Най-младата певица на Пайнер показа тяло от плажа Снимка: Планета ТВ

Данна е най-младата певица в “Пайнер” и към днешна дата гради успешна професионална кариера. Тийнейджърката за кратко време успя да привлече вниманието на почитателите на поп-фолка, а първият й самостоятелен проект “Той” се наложи като един от сигурните хитове на лятото още с появата си. Независимо, че 2020-та е трудна година, за Данна тя е свързана със сбъдването на най-голямата й мечта:

“Вярвам в мечтите. 2020-та е високосна година и се надявам да постигна много успехи, да пусна много хубави песни, хората да ги харесват и да станат хитове”, сподели преди време Данна в ефира на телевизия “Планета”.

Младата изпълнителка се радва на любовта на все по-голяма аудитория, а мнозина искат да разберат повече подробности от ежедневието й:

“Всеки мой ден минава различно, защото имам много динамичен начин на живот. Ходя на фитнес, уроци по български, английски, солфеж и музика. Излизам с приятели и семейството ми. Много обичам да пея. Не мога да живея, без да пея всеки ден”, откровена е новата надежда на “Пайнер”.

 

 

 


Теми   данна | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x