На пазара е новият албум на Преслава "Да гори в любов"

от в 11:48 на 10.09.2019 в Новини

Оцени тази статия:
На пазара е новият албум на Преслава "Да гори в любов" Folk.bg

На пазара е новият албум на Преслава "Да гори в любов"

На пазара е новият албум на Преслава Снимка: Пайнер

“Да гори в любов”, новият самостоятелен албум на Преслава, съвсем естествено стана една от сензационните новини на лято 2019. От днес той вече е на музикалния пазар, а датата бе избрана от почитателите на певицата. Предишният албум на Преслава - “Как ти стои” е от края на 2011 г. и 8-годишната пауза обяснява огромното нетърпение на феновете. “Да гори в любов” включва 11 песни, създадени в последните три години, като през 2017 е записана само една, през 2018 – три, а през 2019 - останалите седем заглавия. В селекцията е включен и дуета с Драган Коич-Кеба, “Bogovi zemljom hode“.
Заглавната песен на албума “Да гори в любов” веднага се наложи като един от най-големите хитове на 2018-та, а подобен успех отбелязват излязлата през 2017 г. - “Не се изтриваш” и появилата се година по-късно “Обратно в играта”, оглавявали различни музикални класации.

Пет от песните са нови и до вчера бяха непознати за публиката, нещо което е изненадващо за българската музикална практика в последните години. Това са - “Трябваш ми”, “Не те забравям”, “Крадец на време”, “Право в очите” и “Не идвай”. За разлика от шестте песни, познати на публиката, които имат ефектни видеоклипове, новите пет песни получиха своите визуализации под формата на лирик слайдшоу и вече могат да бъдат гледани в официалния канал на звездата в YouTube – Preslava.


Теми   да гори в любов | пайнер | планета | преслава

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x