Мария се готви за концерта на 4 декември

от в 10:34 на 13.11.2018 в Новини

Оцени тази статия:
Мария се готви за концерта на 4 декември Folk.bg

Мария се готви за концерта на 4 декември

Мария се готви за концерта на 4 декември

По-малко от месец остава до концерта “17 години телевизия “Планета“, който ще събере почитателите на поп фолка в зала “Арена Армеец“ в началото на декември. Меломаните вече са нетърпеливи за подробности около представянето на любимите си изпълнители, а сред първите, които открехват завесата е Мария:

“На 4-ти ще е най-интересното събитие, което ще се случи през декември. Подготвила съм микс от любими песни. Готова съм с него още от миналия месец, както със стайлинга ми и със сценографията“, споделя певицата.

Мария е категорична, че детайлите ще запази в тайна, за да има изненада за тези, които ще бъдат в залата. От ефира на телевизия “Планета“ тя кани феновете да споделят с нея и колегите й тази незабравима и изпълнена с хубави емоции музикална вечер. Звездата си припомня с вълнение и за предишните спектакли, в които е успяла да се представи на ниво и дори да надмине очакванията на онези, които я харесват. Затова тази година отново е положила усилия и труд да предложи нещо още по-интригуващо.


Теми   мария | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x