Мария: Потресена съм!

от в 14:09 на 10.04.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Мария: Потресена съм! Folk.bg

Мария: Потресена съм!

Мария: Потресена съм!

Мария винаги е била сред любимите изпълнители на почитателите на поп фолка. Дори когато певицата не е била активно концертираща, феновете й не спираха да я подкрепят и очакват на клубната сцена, а днес – тя отново е сред най-желаните гости на всяко музикално парти. Многобройни са изявите и срещите й с публиката, а тя признава, че именно тази магия я кара да се чувства жива. Щастлива е, че новата й песен “Болна тема си за мен”, за по-малко от 10 дни вече се върти навсякъде и хората истински я харесват.

“Не ме е страх да кажа, че съм щастлива, защото вярвам, че силата на думите, на онова, което сами правим за себе си, е най-въздействащо, най-силно и най-важно. Когато Марая е добре аз нямам никакви проблеми - категорична е Мария и допълва – Случва се понякога и 50 часа да не спя, но Марая е приоритет №1 и така ще бъде завинаги”, споделя звездата в едно откровено интервю пред Диана Любенова.
В разговора не е подмината и темата, която от известно време вълнува медиите – за личния живот на Мария, но и този път тя предпочита да не я засяга, защото смята, че това е едно лично пространство и периметър.

“Категорично не искам да обидя никого, не искам да дам повод за нови истории. Изписаха се много грозни неща, свързвайки името ми”, признава звездата и не скри, че е потресена от публикациите.

Тя се извини от свое име на всички, които по един или друг начин са замесвани в тях и сподели:

“Аз се чувствам много нелепо в такива ситуации и започвам да се затварям, а пък нямам нужда от това нещо”.
Мария признава, че каквото и да се случи, нито ще развява белия байряк, нищо ще се прави на многострадалец, защото това не е нейното амплоа:

“Тогава, когато разчитам изцяло на себе си и всичко останало го приемам просто като дар от съдбата, тогава са ми най-силни нещата, за мен и моето дете”, сподели още Мария.


Теми   мария | пайнер | планета | християн гущеров

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x