Мария отбелязва 20 години на музикалната сцена

от в 14:26 на 20.11.2019 в Новини

Оцени тази статия:
Мария отбелязва 20 години на музикалната сцена Folk.bg

Мария отбелязва 20 години на музикалната сцена

Мария отбелязва 20 години на музикалната сцена

През януари тя ще празнува 20 години на музикалната сцена и тъй като е рожденичка на 13-ти, ще слее двата празника в едно невероятно парти:

“Аз пея от много повече години. Реално започнах от предаването “Като лъвовете”, но старта ми в “Пайнер” беше преди 20 години. Тогава бях на 18, така че сетете се на колко ще стана през януари. Доскоро се чудих какво мога да направя, защото аз съм правила всичко и съм измислила нещо, което е много интересно. Мисля, че ще бъде много хубаво и на този етап от моя живот това би ме направило много щастлива. Избрала съм си подходящите хора и подходящото място. Искам да е някаква страшна лудница, да е някакъв страхотен купон. Искам да си изпея най-хубавите парчета, да ми дойдат най-готините колеги, приятели и т.н. Януари ще бъде голямото избухване”, споделя Мария пред водещата Ива Софиянска.

Звездата на телевизия “Планета” разказва за прослушването в комплекс “Приказките”, където се явява прясно завършила училище и от където започва всичко:

“Даже на прослушването бях с абитуриентската ми рокля, защото беше най-добре изглеждаща и ценна за мен. Сестра ми и нейна приятелка ми бяха балет, наехме рокли от операта в Стара Загора, защото изпълнявах две песни на Глория, “Откраднат миг” и “Циганско сърце”. С тези две песни спечелих първия си договор. След това направих първата ми песен “Спомен”, тя веднага си стана хит и с три-четири песни и с такива на колеги започнах да ходя по участия.”


Теми   мария | пайнер | планета

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!




Не сте попълнили всички полета!



x