Мария: Двата брака ме задушиха

от в 10:11 на 11.08.2017 в Новини

Оцени тази статия:
Мария: Двата брака ме задушиха Folk.bg

Мария: Двата брака ме задушиха

Мария: Двата брака ме задушиха

Певицата разказва истината от първо лице за раздялата със съпруга й Християн Гущеров.

“Някъде се разминахме. Нещо се случи. Може би твърде дългата пауза, която предприех спрямо пеенето. След това динамиката, срещите с повече хора, ми върнаха интереса към живота, към приятелите. Твърде много лишения поставях за самата себе си като човек, за да пазя и да обгрижвам нашия свят. А и два поредни брака един след друг ми дойдоха като задушаване в един момент. Все едно някой те е хванал за врата и само иска, иска, иска. Накрая вече нищо не остана.”
Сега певицата си дава сметка, че не трябва да поставя такъв грешен модел за началото на една връзка. Защото в началото влюбените винаги са си себедостатъчни, винаги имат нужда от това да бъдат само двамата, да консумират себе си чисто физически, и като емоция, и като време, искаш всичко да дадеш и всичко да вземеш. Но този период трябва да бъде балансиран и човек не трябва да прекъсва връзката си с приятелите и със света.

Мария разказва, че в резултат на това ограничаване е изстинала към съпруга си и в един момент й се е приискало да си поживее, да излиза с приятелки, да отиде на дамско парти, да си говорят чисто женски неща.

“Докато бях с Християн не можех да правя това. Никога не съм имала това право или тази възможност. Нормалните хора го правят, за да може вечер да има какво да си споделят с любимия човек. Всеки трябва да има своето време, иначе в един момент от това задушаване идва краят. Това е моето мнение. Говоря за моята връзка и за моето усещане на нещата.”
Пред водещата Галя Димитрова певицата разкрива, че до този момент по-хубаво лято от това, което вече е на път да измине, не е имала. С нетърпение очаква есента. Толкова свободна като душа, в такава хармония – чисто физически и вътре в нея, не е била никога, както и с толкова много усмихнати и позитивни хора около себе си също.


Теми   мария | християн гущеров

Още по темата

Коментари


Все още няма коментари за тази статия!
Не сте попълнили всички полета!x